Георги Костадинов спечели голямата награда от втория сезон на Survivor - 250 хил. лева във вид на 700 златни монети, изсечени за целта в Монетния двор.

Въпреки прогнозите за оспорвана битка на финала, бившият стриптизьор получи подкрепа от повечето членове на племето "Дрейк", сред които Дилян-Бъч, Станка, Александър, Станислав-Финдо, Мирослав, Джина Стоева, Георги Кръстев.

За Светла пуснаха бюлетина само Георги Дренски и Лъчезар.

По-рано в шоуто победителят коментира, че с част от парите би помогнал на родителите си в Петрич да изживеят по-спокойно старините си.

С останалото възнамерява да си купи апартамент в София, да продължи образованието си в направленията право и психология и ако се почувства наистина финансово обезпечен, да създаде семейство, но чак след като навърши 30.

Генералната директорка на bTV Вики Политова използва случая да обяви още отсега началото на кастинга за третия български сезон на шоуто за оцеляване.

С малко, но завинаги Светла Димитрова изпревари Георги Дренски в SMS гласуването за любимец на зрителите измежду 22-мата участници в Survivor - „Експедиция Робинзон".

Обитателят на Острова на мъртвеца, който часове преди финала водеше в класацията, изостана с незначителните 2% от фаворитката.

Светла Димитрова изтегли и името на зрителя, който чрез участието си в SMS вота спечели чисто нов автомобил "Ситроен".

Избраната зрителка посочи като свой любимец рейнджъра Дренски, който спечели 15 хиляди от Vivatel.