Освен за своя концерт в София на 4-ти май, Дзукеро пристига за да бъде и първата световна звезда, която ще разкрие тайните на петолинието пред талантите в Music Idol 2.

Финалистите от шоуто на bTV ще се срещнат лично със звездата, която в специален Master Class ще им даде музикален урок, както и напътствия за това какво е необходимо да притежава един талант, за да се превърне в международна звезда.

Специално за предстоящото си световно турне, част от което е и София, италианецът с шапката е спретнал нова визия за сцената и специално светлинно шоу.

Освен звездата на Дзукеро, ключова фигура в спектакъла на 4-ти май в зала 1 на НДК ще бъде и David Sancious на клавирите. Той е човекът, в чиято сянка се крие успеха на звезди като Питър Гейбриъл, Сантана, Стинг, Ерик Клептън, а в настоящият момент е и титуляр в групата на Брус Спрингстийн - Springsteen's E-Street Band.

Знаменитият музикант ще поведе след себе си китарата на Kat Dyson, който пък е сред основните китаристи на Prince.

Специално за All the Best World Tour 08, освен със световните си хитове, Дзукеро е намислил да зарадва публиката и с отлична брас секция, с почетни места в нея за James Thompson (флейта; саксофон), Massimo Greco (тромпет, флигорна) и Beppe Caruso (тромбон, цубтромбон).