Група зашеметяващи модели предизвикаха голям фурор на модното събитие за бански, известно като Седмицата на плуването в Маями този уикенд, въпреки че по ирония на съдбата шумът около външния им вид беше по-малко свързан с това, което носят, отколкото с това, което не носят.

Виктория Бекъм на Седмица на модата в Париж - със счупен крак и с цялото семейството за ревюто на марката й

Семейство Бекъм - един за всички, всички за един

Как голямото семейство подкрепи Виктория

Оскъдно облечени модели излязоха на подиума за шоуто на Black Tape Project, носейки само няколко оскъдни парченца тиксо, които оставиха много малко на въображението и предизвикаха буря от дебат от страна на присъстващите. "Тоалетите" им бяха направени предимно от черно тиксо, но някои бяха метални, оставяйки на показ почти всички прелест на моделите, които ги носеха.

И това не беше единственият уникален аспект на шоуто, което също показа някои от моделите да танцуват брейк и дори да изпълняват стойки на глава в предизвикателните си облекла, докато други дори бяха залепени на сцената като част от диво изпълнение на живо.

Въпреки това, не всички възхваляваха необичайните дизайни, тъй като някои се чудеха как въобще може това да се определя за мода, докато други изразиха съмнение, че не са безопасни за носене навън.

Проектът Black Tape е основан от Джоел Алравес, известен също като Drakhan Blackhart на своите 894 000 последователи в Instagram, който нарича себе си "единственият в света експерт по тиксо за тяло".

Кубинско-американският дизайнер, кохто някога е живял в колата си, сега редовно се подвизава в звездните среди, докато показва дизайните си в цялата страна в различни седмици на модата.

Седмицата на модата в Ню Йорк, Black Tape Project и една специална гола колекция

Голата модна колекция, за която всички говорят

Black Tape Project на Седмицата на модата в Ню Йорк

Drakhan Blackhart е работил с Майкъл Бей, Рик Рос, Били Рей Сайръс и диджеи като Afrojack, демонстрирайки своите скандални, готови за рейв продукти в EDC Vegas, Ultra Miami и други от 2014 г. насам.

Instagram акаунтът на Miami Swim Week все още не е споделил снимки на тези специфично оскъдно облечени модели и вместо това се фокусира върху своята мисия за устойчивост и по-масови събития, като шоуто Sports Illustrated, където присъстваха влиятелни лица като Аликс Ърл, Леле Понс и Ксандра .