Тенденциите в модата може да идват и да с и отиват, но една от тях, наложила се през изминалата година, ще остане актуална и през 2023 г. Говорим за джинсите с широки крачоли, станали известни и като anti-skinny джинси като противоположност на прилепналите.

Джинси, дънки и петте актуални стила за зимата 2022-2023

5 модела джинси, които ще са актуални тази зима

Имаме ли някой от тях в гардероба

Супер широки, чарлстон или просто прав модел, който обаче не е прилепнал по крака - това са модели, актуални както за мъже, така и за жени. Тук обаче поглеждаме към дамите с три предложения с какви обувки да ги носят.

Балеринки

Вечната френска класика е актуална вече няколко десетилетия, независимо дали избираме дизайнерски чифт на Chanel и Ferragamo, или такъв от веригите за "бърза" мода. Сега е моментът да го обуем с актуалните широки джинси в комбинация с дълго палто или яке от обърната кожа.

Мокасини

Удобни и шик, този тип обувки наистина могат да се носят с всичко. Включително с обемните панталони за сезона. Бихме пробвали да подгънем крачолите за по-шик визия.

С боти

Кога, ако не през зимата и как, ако не с джинси да носим любимите си боти до кокалчето? Ако искаме да сме по-неглиже, можем да ги комбинираме с обемно капитонирано яке. За офиса пък ще оставим съче