В началото на октомври Цвети Пиронкова намигна в своя Instagram профил, че готви нещо ново. Разбира се, стана ясно, че ще пусне свой собствен моден бранд. 

Цвети Пиронкова със собствен спортен моден бранд

Нещо ново от Цвети Пиронкова

Ето с какво се захваща родната тенисистка

От днес, 26 октомври, Pironetic - спортната модна марка на Цвети Пиронкова, вече е факт. Факт е и онлайн магазинът, в който може да се види за какво става въпрос - с цветове, модели, размери и т.н.

За тези свои си намерения тенисистката загатна още през 2016 г., когато игра на Уимбълдън в собствен екип Pironetic. И оттогава, вече две години работи по проекта.

"Имам удоволствието да Ви представя дебютната ни колекция на Pironetic за дамска спортна и ежедневна мода. Добре дошли в света на дрехите Pironetic, създадени в Пловдив с много любов! Пожелавам Ви много радост и вдъхновение от спорта и движението с нашия нов бранд."

С това послание Цвети Пиронкова се обърна към своите почитатели в социалните медии. Защото на тяхната подкрепа и сила ще разчита и в бъдеще.

Линиите в колекцията са класически, но с интересни и артистични дизайнерски хрумвания, като съчетават различни технологични материи и традиционен памук. Основните цветови концепции са две: черно с бяло и цветни модели с пастелни тонове.