Шефката на агенция  „Интерсаунд" Ирина Папазова и  топводещата на шоуто Лабиринт по „Планета Тв" Симона Първанова избраха финалистите за конкурса „Мистър Менхънт 2010".

На кастинга в столичен клуб се явиха много желаещи кандидати за престижната титла, но само тези които се отличиха с перфектни мерки, атлетични тела, силно присъствие и чар бяха допуснати до втория кръг на предварителната селекция.

След дефилета на сцената пред журито и камерите и фотосесии пред фотообективите, от 30-те финалисти много взискателно бяха подбрани 20-те участника, които ще се конкурират във финала на конкурса „Мистър Менхънт 2010" на 21-ви април от 21.00часа в „Гранд де лукс".

Тази година организацията на конкурса е съвместно дело на агенция за публични комуникации " ПРоФайл" и модна агенция „Интерсаунд" , а победителят ще представи страната ни на световния финал в Корея.

Хореографията на българското издание на конкурса ще бъде нетрадиционна, иновационна и с много богата, интересна и невиждана до сега програма.