Социалните мрежи постепенно се превърнаха в основния източник на информация от всякакво естество. Въпреки огромното разнообразие от медии, по-вероятно е да повярвате на съветите от първо лице на някой, когото следите в Twitter или Instagram, отколкото в достолепни източници като Vogue например.

Затова и Instagram акаунтите на известни дами, които ни показват как точно постигат звездния си вид, се радват на голяма популярност. Ето някои от тях.

Кая Гербер

Дъщерята на Синди Крофърд в момента е на гребена на вълната. Дефилира в някои от най-престижните ревюта за сезона, но и се сдоби с милиони последователи в социалните мрежи. Там тя споделя мигове от живота си, като безгрижния ден в дома й в Малибу, където е вечно лято.

Изабел Гулар

Ако се чудите как един от ангелите на Victoria's Secret поддържа форма, Иза ви дава отговорът. Бразилският модел сподели част от тренировката си в Instagram, както и завидната си форма.

Иман Хамам

Още един модел се възползва от последните топли дни, за да изложи максимално количество от кожата си на слънчева светлина. Холандката с марокански и египетски корени е едно от горещите имена в модния свят в момента.

Синди Крофърд

И като говорим за мода, пък и вече споменахме Кая Гербер, ето и забележителната й майка. Коя жена на 51 години не би желала да е в такава форма?

Даутцен Крус

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Може да е майка на две деца, но това не пречи на холандският модел да демонстрира завидна форма. Как я постига? С бокс, джогинг и органична храна.

Фийби Тонкин

Too much? #CHANELNEAPOLIS @luciapicaofficial

A post shared by Phoebe Tonkin (@phoebejtonkin) on

Голяма част от знаменитостите престанаха да крият козметичните си трикове и продуктите, които използват. Една от тях е австралийската актриса, която показа на Instagram феновете си маската на Chanel, която използва.