„Клуб нюз" и „Първа Инвестиционна Банка" представят „First Ladies' Tendenciel". Проектът стартира с фотоизложба в ЦУМ на първи етаж на тема „Модна фотография 2009".

Оригиналната идея включва три различни инсталации, които представят най-интересните вдъхновения на съвременните фотографи. Подобна идея се осъществява за първи път в България.  Имахме възможността да видим витрините на търговския център в една съвсем различна светлина.

Първата витрина е решена в оригинална инсталация, дело на фотографския тандем Катерина Горанова & Иван Коловос от Studio Proto.

Втората витрина е дело на най-известния турски фотограф Джамтул. Черно-белите фотоси  са от серията „Smoke" или „Дим".

Кадрите са част от пътуваща изложба, която ще обиколи световните модни столици.

На третата витрина има само една снимка. Тя обаче е напълно достатъчна. Красивата актриса и водеща Гергана Стоянова се превъплъщава във вечния образ на Одри Хепбърн. Уникалната снимка е дело на фотографа Здравко Деков. Репликата е на афиш от неповторимия филм с нежната Одри - „Закуска в Тифани".

Проектът на „Клуб нюз" и „Първа Инвестиционна Банка" „First Ladies' Tendenciel" ще завърши с коледно модно събитие на 22 декември 2009 година, на което ще се представят модните тенденции за следващата година.