Лятото неумолимо настъпва, а с него - и необходимостта да преподредим гардероба и да освободим място на сезонните дрехи и аксесоари. Разбира се, може да продължим да носим любимата си черна/кафява кожена чанта и сега. Но защо да се лишаваме от жизнерадостните тенденции, които са се настанили удобно по рафтовете на реални и онлайн магазини?

Снимка 350645

Източник: net-a-porter.com

Пастелни тонове

Ментово зелено, небесносиньо, люляково, розово с цвят на пудра - колко по-пролетно може да стане с аксесоар в тези цветове. Ние с удоволствие бихме преметнали това многоцветно творение на Loewe в също така актуалния пачуърк тренд.

Снимка 350649

Източник: net-a-porter.com

Логомания

Фенове до гроб сте на Miu Miu или пък Moschino? Сега е моментът да го демонстрирате открито с видимо лого по любимия си аксесоар. Напълно одобрено от дизайнерите и модните гурута.

Снимка 350646

Източник: net-a-porter.com

Синджири

Разбира се, че класическата малка черна чанта Chanel популяризира използването на вериги в дръжките на чантите. Този сезон обаче към тях се присъединяват Chloe (на снимката), Gucci, Givenchy, Saint Laurent, Fendi, Balenciaga, Mulberry и много други.

Снимка 350647

Източник: net-a-porter.com

На кръста или на гърба

Малко подозрителни сме към чантите тип "банан", закопчани около кръста - дизайнерите не успяха да ни убедят, че те имат място в един стилен гардероб. Затова пък раничките са удачно решение за дамите, които имат нужда ръцете им да са свободни. Тази тук е на JW Anderson.

Снимка 350648

Източник: net-a-porter.com

Кошници

Отивате към офиса? Или сте се запътили към плажа? Няма никакво значение, защото и на двете места това лято кошниците са добре дошли. Крак повлякоха французойките, вдъхновени от кръглия модел на Джейн Бъркин, а сега тенденцията главоломно се разпространява по цялото земно кълбо. Моделът на снимката е на Nannacay.