Само 1 ден остава до най-бляскавото VIP събитие на година Top models of Rosebud. Финалът ще се проведе на 22 октомври от 19:00 ч. в Зала 3 на НДК.

Списание Rosebud и модна агенция Expose събират на сцената Миро, Елица, Стунджи и изключителния спектакъл Classic in the house. 40 красиви българки ще се борят на финала, за да може 12 от тях да покажат българската красота в 12 броя на световноизвестното списание през 2011 година.

3 от финалистките ще получат приза Top model of Rosebud, а момичето, спечелило 1-во място ще бъде короновано с ръчно изработена корона- уникат с 500 кристала Swarovski, дело на бижутерска къща Sea of gold and silver.

За шоуто се грижат истински професионалисти - Холивуд и София работят ръка за ръка в името на бляскавия спектакъл. Водещ на церемонията е американският актьор Джонас Толкингтън (Jonas Talkington). През 2006 година той участва заедно с Морган Фрийман и Джон Кюсак с суперпродукцията The Contract. Като в истинска класна церемония, сцената не може да бъде лишена от присъствието на красива дама. Тази роля е отредена на Ирен Леви, която ще партнира на Джонас Толкингтън по време на церемонията.

За хореографията на красавиците се грижи Диана Великова, която успя да превърне участничките в професионални модели само за няколко седмици. Пред обектива на Васил Къркеланов ще застанат 12-те момичета, които ще представят българската красота и стил в Северна Америка.

Участничките в конкурса Top models of Rosebud ще дефилират с бански костюми и вечерни рокли. За перфектният им стайлинг се грижи Аня Милушева. Прическите им ще бъдат дело на студио Арлет, а грима ще правят най-добрите make up артисти в България. Облеклата, аксесоарите, прическата и гримът са подбрани индивидуално за всяка от участничките, така че да разкрият нейната красота и достойнства в най-голяма степен.

Кои са 12-те българки, които ще получат уникалния шанс да снимат фотосесия за американското списание Rosebud и коя от тях ще носи короната на красотата ще бъде решено от квалитетно жури по време на грандиозния финал на Top models of Rosebud.