В началото на месеца Linkin Park изненадаха всички свои фенове не само с нова песен - за първи път от седем години, но и с нови членове на бандата.

Всичко за драмата с Емили Армстронг - новия вокал на Linkin Park

Всичко за драмата с Емили Армстронг - новия вокал на Linkin Park

Вълна от емоции през последните няколко дни

От смъртта на Честър Бенингтън, който се самоуби през 2017 г. те не бяха издавали нови песни. Миналата година чухме две неиздавани парчета, които така и не са намерили място в албума им Meteora.

Но сега Майк Шинода и компания решиха да се завърнат с гръм, трясък и нов вокалист в лицето на Емили Армстронг. Последваха много критики за това решение, защото повечето хора не можеха да си представят, че друг, освен Честър, може да бъде фронтмен на групата.

Снимка 683306

Източник: GettyImages

Тогава синът на покойния изпълнител - Джейми, бе сред първите, които съзряха опит Честър да бъде изтрит от историята на Linkin Park и подменен. 

Сега майката на Честър Бенингтън - Сюзън Юбанкс, също се включва към критиките. В интервю за  Rolling Stone тя казва, че се чувства предадена. "Казаха ми, че ако някога ще направят нещо, ще ме уведомят. Не ме уведомиха и вероятно знаеха, че няма да бъда много щастлива. Много съм разстроена за това", казва тя.

Сюзън допълва, че през годините Майк Шинода се е свързвал с нея, когато са искали да пуснат неиздавани парчета с вокалите на Честър. Но не е знаела нищо за плановете им да се съберат отново и имат нов вокалист.

"Разбрах за присъединяването на Емили Армстронг към групата от Google", казва още майката на Честър Бенингтън. Сюзън обаче разкрива, че преди години Майк Шинода е казал на Бенингтън, че песните на Linkin Park биха звучали по-добре с женски вокали.

Ето защо самият той е смятал, че ако някога напусне групата, те ще го заменят именно с жена, пише Variety.