Макар все още да минава за тийнейджърска социална мрежа, TikTok постепенно се превръща в място, където не само може да станем популярни бързо, но и да успеем да развием бизнес. Такъв е случаят с Клаудия Морейра.

Сексапилната португалка, която е родом от Кабо Верде, прави профила си в TikTok едва през април 2020 г., но вече има близо 200 хил. последователи. Освен това от любител на шаловете се превръща в бизнес дама със собствена марка за този аксесоар.

Причина за популярността й е, че показва стотици начини да завързваме шал и да го ползваме за най-разнообразни неща - от аксесоар до блуза, рокля, пола, чанта.

@claudyamoreira1

Some scarves inspiration for summer> original sound - Malvina Ifan

Така още през септември Клаудия лансира собствената си марка за копринени шалове Zafia. "Това е моят поклон към родното ми Кабо Верде, и всичко, което са ми дали островите", казва тя пред Vogue.

Тя прекарва по един-два часа на ден пред огледалото, като изпробва нови начини на връзваме. Много е благодарна на последователите си и всички положителни коментари, които получава.

@claudyamoreira1

Another style that I personally love love love

You Got It - Vedo

За момента най-любимият начин, по който Клаудия Морейра носи шал, е като кроп топ, комбиниран с костюм с класическа линия. Наистина стилно.