Уикендът ни започва ударно с Def Leppard. Както вече знаем, групата ще издаде 12-ия си студиен албум Diamond Star Halos на 27 май. Седмица по-рано те споделиха трети сингъл от предстоящата творба. Официалният видеоклип към "Fire It Up" ще излезе на 26 май. По-рано Def Leppard пуснаха синглите "Take What You Want" и "Kick".

Journey ни зарадваха още еднa песен от предстоящия си нов албум Freedom, който ще излезе на 8 юли. "Let It Rain" е трето парче от албума, а по-рано групата сподели "You Got the Best of Me" и "The Way We Used to Be".

Джейсън Деруло е отново тук с летния си химн "Slidin" (Ft. Kodak Black)". С умението на Деруло да поставя безспорно закачливи мелодии върху забавните, оптимистични продукции, кралят на TikTok отново е в стихията си.

"Slidin" идва точно навреме и се усеща като много нужната ни лята ваканция", казва Деруло, а ние не можем да не се съгласим. 

И тъй като все още сме на лятна вълна, продължаваме с Why Don"t We и новия им сингъл "Just Friends".

"Песента е за класическото чувство на чакане да бъдеш повече от приятел с някого, когото познаваш от известно време, и всички емоции, които идват. Надяваме се всички да си свалят прозорците на автомобилите и да избухват с него през цялото лято!", споделят Why Don"t We.

Завършваме със Стенли, който преди дни се завърна с изненадващ музикален проект, озаглавен "Невинно сърце". Динамичното парче е в стила на предходния му сингъл "Електро", който излезе преди година и представи изпълнителя в нова и различна светлина.