От свирене по улиците на Брайтън до подгряване на изпълнители на изпълнители като LAUV и Найл Хоран, Мейзи Питърс постепенно придобива все по-широка популярност.

2019 г. тя завърши с издаването на втория кратък албум, напълно разпродадено шоу в лондонската зала O2 Shepherd"s Bush Empire, като може да се похвали, че е и единственият британски артист, включен в саундтрака на албума Birds Of Prey. Сега Мейзи издава и нова песен.

"Както и обещах, пускам нова песен. Нарича се "The List" и е много важна за мен, може би най-важната сред издадените досега", пише певицата в социалните мрежи.

Ели Гулдинг зарадва феновете си новата си песен "Power". Наскоро певицата обяви, че подготвя нов албум, който ще включва две страни. Първата ще е написана изцяло от изпълнителката и голяма част от музиката ще бъде изсвирена от нея, докато втората ще е събирателна на всички песни, които са написани от други хора.

Продължаваме със Сиа, която издава новия сингъл "Together" от предстоящия ѝ албум и филм Music. "Together" е само една от 10-те нови песни, писани от певицата и включени във филма. Сценарият за Music е писан от Сиа и Далас Клейтън и е базиран на кратката история, която изпълнителката написва през 2007 г.

Следва Charli XCX, която издаде новия си албум how i"m feeling now. Той е писан, записан и издаден, докато певицата е под домашна изолация на дома си. Charli споделя, че докато създава 11-те парчета, тя изследва многобройни човешки чувства, вкарани в нов контекст, благодарение на карантината. От всички песни ние си избрахме "7 years".

Завършваме с новината, че Дони и Нети се завръщат с нов съвместен албум след 15-годишна пауза. Новият им албум, озаглавен 2020, очакваме в средата на юни. Междувременно музикалното семейство пуска два самостоятелни сингъла, озаглавени "Весело шумя" и "Спящата красавица". Ние решихме да завършим петъчната музикална селекция с парчето на Нети.