Тази седмица определено е богата откъм нови музикални предложения. Ние все пак ще се ограничим до пет. Без да губим повече време, започваме с новото парче "Physical" на Дуа Липа, което някак ни се изплъзна в края на миналата, но определено ще намери мястото си в селекцията ни тази. Дуа Липа съобщи и някои подробности (траклист) за новия си албум Future Nostalgia, който очакваме на 3 април.

Продължаваме с поп вълната и новия сингъл на Джъстин Бийбър. Изпълнителят се завръща с още една нова песен от предстоящия си албум Changes, който излиза на 14 февруари. Този път парчето се казва "Intentions" и е с участието на Куаво от Migos.

Цялото ни внимание вече е насочено към Ан-Мари, която след около година мълчание, се завръща с новия си сингъл "Birthday". Парчето излезе с придружаващо го официално видео, което разкрива една съвременна интерпретация на Пепеляшка.

Следва Джеймс Блънт, който разкри изненадваща нова версия на сингъла "Halfway" с кънтри дуото Ward Thomas.

"Първоначално написах "Halfway" като соло изпълнение и оригиналната версия, която се намира в албума ми, е само с моите вокали. Но след като записахме песента, беше очевидно, че й е писано да бъде дуетна", казва за парчето Джеймс Блънт.

Завършваме с едно българско предложение, което идва от Калин Вельов и Йоанна Драгнева. Песента е озаглавена "Безгрижни" и е втори съвместен проект между Калин Вельов и Йоанна Драгнева, след дуета им "Както Никой" (2016 г.), който беше част от саундтрака към филма "Бартер".