Петък е и то черен, но това не означава, че от пазаруване сме забравили за любимата музикална селекция. Започваме със Stormzy. След като миналата седмица изпълнителят обяви, че дългоочакваният му втори албум Heavy Is The Head излиза на 13 декември, той представи и новия си сингъл "Own It", в който взимат участие Burna Boy и Ед Шийрън.

Продължаваме с U2, които след две години пауза, най-накрая представиха нова музика. "Ahimsa" е с участието на индийския певец, режисьор и музикален продуцент А.Р. Рахман.

От U2 се насочваме към 29-годишния канадец The Weeknd, който тази седмица пусна новата си песен "Heartless". Последният студиен албум, който The Weeknd издаде през 2016 г., беше Starboy, така че с нетърпение очакваме следващия му.

И тъй като в офиса вече ни е завладял коледният дух, няма как да пропуснем Pink Sweat$, който се съюзява с Дони Хатауей за една нова версия на класиката "This Christmas". Излизането на това парче се предхожда от появата на мини албума на Pink Sweat$, озаглавен VOLUME 2.

Завършваме с Любо Киров и "Липсваш ми". Българският изпълнител все по-често успява да привлече вниманието ни не само с музиката и текстовете на песните си, но и с чувствените клипове, които прави. Теа Минкова и Наум Шопов ни спряха дъха в "Летим", а сега Явор Бахаров и Радина Боршош ни трогнаха до сълзи. И, да, историята в клипа е по действителен случай.