Докато някои хора имат притеснения да се появят по бански на плажа, други не изпускат възможност да демонстрират форми. Разбира се, това зависи и от физическите ни дадености, но и от начина, по който се възприемаме. И докато за някои на 74 вече си стар, за други, като Вера Уанг, възрастта е просто число.

Вера Уанг е неотразима на 74 г.

Когато Вера Уанг изглежда на годините на дъщерите си

Каква е тайната на дизайнерката

Модната дизайнерка неведнъж е показвала, че може вече да не е първа младост, но пък се чувства страхотно в кожата си и иска всички да знаят това. А в профилите си в социалните мрежи често публикува снимки, които предизвикат разнопосочни коментари.

На последните подобни Вера Уанг e с цял, бял бански да се излежава и наслаждава на слънцето край басейна в имението си. Tя е с големи слънчеви очила, с каквито често я виждаме, защото фигурата й може да е младежка, но не същото може да се каже за лицето й.

Когато обаче се снима отдалече и е със спусната, блестяща коса, дизайнерката спокойно може да бъде объркана за млада девойка. Няма спор, цялостното й излъчване далеч не е като на баба и това не спира да изумява всички.

Докато някои заявяват, че тя е обърнала процеса на стареене или е открила тайната на вечната младост, други се възхищават на стройните й крака и тънка талия и сами си признават, че е време да се вземат в ръце, защото дори на половината от нейната възраст не изглеждат така добре. Разбира се, не липсват и такива, които смятат, че визията й на снимките е продукт преди всичко на филтри и програми за обработка. пише LAD Bibble.

Вера Уанг на 74 и по бански

Как изглежда по бански Вера Уанг на 74

Продължаваме да гледаме и да не вярваме на очите си

А на въпросите какво прави, за да изглежда така на 74 години, Вера Уанг е отговаряла неведнъж. И отговорите й отново са изненада. Сред обичайните й занимания са да яде бързи храни, да пие коктейли с вода, и да прекарва много време на слънце. Също така много обича да си поспива. Тя също така смята, че работата й е това, което я държи млада и енергична.