1. Меган Фокс и Брайън Остин

Свръхсескапилната и привлекателна Меган Фокс не е свободна, откакто през юни сключи тайно брак с дългогодишния си приятел Брайън Остин. Всичко между тях се получи импулсивно и те се сгодиха за втори път малко преди да се венчаят, след като многократно се събираха и разделяха през последните шест години.

2. Орландо Блум и Миранда Кер

Звездата от „Карибски пирати" и моделът на "Victoria's secret" си казаха „да" на скромна церемония в Лос Анджелис, на която присъстваха само близки и приятели на двойката. Оказа се, че годежът на Орландо Блум и Миранда Кер e бил съвсем истински, въпреки че много от феновете им не вярваха, че двамата наистина ще се съберат.

3. Пенелопе Круз и Хавиер Бардем

Круз и Бардем са родени в Испания и са заедно, откакто се снимаха в романтичната комедия на Уди Алън от 2008 г. "Вики Кристина Барселона". Те също се омъжиха на тайна церемония в средата на юли, на която присъстваха само най-близките им. За да избягат от медийната шумотевица, двамата използваха имението на свой приятел на Бахамите, за да съберат гостите си.

4. Аланис Морисет и Марио Тредуей (MC Souleye)

Канадската певица Аланис Морисет се омъжи за рапъра MC Souleye, с който са заедно повече от година. Церемонията между 36-годишната носителка на "Грами" и 30-годишния певец се състоя на 22 май в дома на младоженците в Лос Анджелес. Събитието отново не беше обект на медийно внимание, защото те успяха да го скрият и то се проведе в тесен семеен кръг.

5. Кейти Пери и Ръсел Бранд

Кейти и Ръсел сключиха брак според индуисткия обичай в луксозен курорт в западната част на Индия сред множество слонове и камили, събрани специално за случая.  В края на октомври те събраха стотина гости, които станаха свидетели на нестандартната церемония, на която двамата обикаляха ритуален огън, слушайки жрец, който декламира мантри.

6. Хилъри Дъф и Майк Комри

22-годишната актриса Хилъри Дъф се врече във вечна вярност на своята половинка - хокейната звезда Майк Комри  на скромна церемония пред стотина от най-близките им приятели и роднини. Сватбеното тържество се състоя в градчето Санта Барбара в Калифорния, шест месеца, след като спортистът заведе половинката си на Хаваите и й предложи брак на плажа.

7. Харисън Форд и Калиста Флокхарт

В средата на юни дългогодишната двойка Харисън Форд и Калиста Флокхарт най-накрая решиха да минат под венчило.  Двамата са заедно от 8 години и скрепиха връзката си с церемония в Санта Фе, Ню Мексико. 67-годишният актьор направи предложение на по - познатата ни от екранното си превъплащение Али Макбил още миналата година на Св. Валентин.

8. Алиша Кийс и Суис Бийтс (Касим Дийн)

В разгара на лятото R&B певицата Алиша Кийс се омъжи за дългогодишния си приятел рапърът и продуцент Суис Бийтс в частен дом на Средиземно море. Сватбата се състоя в имението им на четвъртия по големина остров  - Корсика, където освен най-близките роднини и приятели на младоженците, присъстваха и много съвременни величия. Двамата са заедно от 2008 година и направиха първото си дете няколко месеца преди да вземат решението да се оженят.

9. Челси Клинтън и Марк Мезвински

Челси и Марк се венчаха на красива церемония, заобиколени от семействата си и близки приятели. Сватбеното тържество се състоя в историческото имение "Астър кортс" на река Хъдсън, на около 160 км северно от град Ню Йорк. За да споделят този миг с тях, сватбата уважиха около 500 гости, а родителите на булката Бил и Хилари Клинтън платиха около 3 млн. долара, за да може тяхната дъщеря да се почувства като принцеса на сватбения си ден.

10. Айла Фишър и Саша Барън Коен

34-годишният комик взе официално за съпруга приятелката си - Айла Фишър на еврейска церемония, която се състоя в Париж през март. На нея са присъствали само роднините и най-близките приятели на двойката, която е заедно от осем години. Двамата дори имат и дъщеря Олив, която е на цели две години.