Стив Джобс почина през 2011 г. и остави като наследство не само куп технически изобретения, но и състояние от няколко десетки милиарда. Те обаче май няма да стигнат до неговите три дъщери и един син.

Преди няколко месеца вдовицата на предприемача Лорън Пауъл Джобс, която също има успешна кариера и общо над 35 милиарда долара, заяви, че няма да остави тази огромна сума като наследство, защото не вярва, че това ще им помогне в живота. Затова и четирите деца на двойката намират начин да си се оправят сами.

Най-малката дъщеря на Джобс - Ив, очевидно си е избрала кариера на модел. Или поне това я влече на този етап. 22-годишната девойка вече може да се похвали и с първия си ангажимент за рекламна фотосесия, макар и от разстояние и със снимки, които си е правила сама.

Ив е едно от новите рекламни лица на козметичния бранд Glossier и позира предизвикателно във вана, пълна с пяна, държейки чаша с шампанско. Кадрите бяха публикувани в нейния Instagram профил, предава Daily Mail.

Очевидно на госпожица Джобс й харесва да бъде пред камерата, а и не можем да отречем нито красотата й, нито това, че добре й се получава. А в комбинация й с известната й фамилия, надали ще сбъркаме, ако кажем, че й предстои бляскава кариера в света на модата.

Стив Джобс, Лорън Пауъл Джобс и ще остави ли вдовицата на милиардера наследство на децата им

Ще остави ли вдовицата на Стив Джобс наследство на децата им

Нейна е последната дума

Ив, която е последна година в Университета Станфорд, има и над 170 хиляди последователи в социалните мрежи, които често радва със свои снимки по бански или с предизвикателен поглед. Така че сме спокойни, че все по някакъв начин ще успее да си изкарва прехраната - или като модел, или като инфлуенсър, а защо не и като състезател по конен спорт, което е другата й голяма страст.