Благодарение на социалните платформи, с всеки изминал ден инфлуенсърите стават все повече и повече. Въпреки че има много смислени и интересни профили, които с интерес следваме в Instagram, признаваме си, че има и доста безидейни и празноглави хора, които просто се чудят какво да правят и се опитват да изкарат малко уж "лесни" пари.

Софи Търнър, чорапите, джапанките и модното ѝ престъпление

Модното престъпление на Софи Търнър

Кой е казал, че джапанките не могат да се носят с чорапи

Разбрахме обаче, че не сме единствените, които тайничко се подиграват на инфлуенсърите. Стана ясно, че и Софи Търнър не е сред най-големите почитатели на интернет звездите и този тип култура.

Актрисата публикува клип в профила си в Instagram, където се вижда как иронизира повечето инфлуенсъри, особено онези, каращи хората да си купуват определени продукти, които често са със съмнително качество. Тя дори използва филтър, който е променил лицето й до неузнаваемост. По този начин тя се подиграва и на различните интернет популярни личности, които нямат никакви естествени снимки в профилите си.

"Здравейте, приятели. Тъй като ми е много инфлуенсърско, искам да ви препоръчам един нов продукт, от който много лесно можете да отслабнете. Само трябва да го сложите в чая си. Ужасно е да рекламирам такъв ужасен продукт, който няма да се отрази добре на младите момичета по света, но това изобщо не ме интересува, защото ми дават пари. Това е инфлуенсърският живот!", казва във видеото си Софи Търнър.

Софи Търнър, Survive и първата й телевизионна роля след Game of Thrones

Софи Търнър ще оцелява в планината

Ново предизвикателство пред актрисата