Синди Крауфорд може да има Instagram и да е активна там, но повечето от снимките й са свързани с професионалните й изяви в настоящето и миналото. Както и с редки моменти, в които споделя снимки на децата и съпруга си, които също са публични личности.

Синди Крауфорд и Кая Гербер открито - за връзката майка-дъщеря, за съвместната работа и за времето заедно

Каква майка е Синди Крауфорд

Разкрива дъщеря ѝ Кая Гербер

Рядко ставаме свидетели на по-лични моменти от живота на 57-годишният модел. Но ето че майката на Синди - 77-годишната Дженифър Сю Крауфорд, качи няколко такива в собствения си профил.

"Забавления с моите момичета в Маями", написа Дженифър към снимка, на която я виждаме с трите й дъщери Синди, Крис и Даниел. Дали четирите дами от семейство Крауфорд са на почивка или поводът за събирането им е друг не става ясно.

Преди малко повече от месец майката на Синди Крауфорд отново публикува лична снимка. Навръх Бъдни вечер я виждаме заобиколена от голямото си семейство с децата, зетовете и внуците си. На кадъра е не само Синди, но и съпругът й Ранди Гербер и дъщеря им Кая.

Моделът явно поддържа близка връзка с майка си, като преди време беше признала пред Into the Gloss, че майка й е нейното вдъхновение да приеме естествената красота. "Майка ми никога не е носила грим, ползваше само сапун, не слагаше хидратиращи кремове, не ходеше на кола маска - тези неща просто нямаха общо с нея."

Отново майка й е тази, която я разубеждава да маха характерната бенка до устната й, която я прави известна. "Знаеш как изглежда бенката ти, но не знаеш как би изглеждал белег след операцията й", казва Дженифър на дъщеря си Синди Крауфорд.