След като се омъжи, стана майка и създаде своя серия козметични продукти, сега Серина Уилямс се впуска в ново предизвикателство.

Тя ще влезе в ролята на актриса и ще изиграе самата себе си в документална поредица на HBO, озаглавена "Being Serena" ("Да бъдеш Серина").

Серина Уилямс със собствена козметична линия

Серина Уилямс със собствена козметична линия

Какво ще бъде името на марката

Премиерата на първия епизод е на 2 май. Тенисистката сподели в профила си в Instagram трейлър на продукцията. От него се разбира, че акцентът ще бъде върху бременността и промените в живота й, настъпили преди, по време и след този период.

"Нямам търпение да споделя с вас през какво минах в последната година. Животът ми коренно се промени", написа Уилямс в социалната мрежа. За първи път ще видим откровената й изповед за притесненията относно кариерата и бъдещето, които започват с двете чертички върху теста за бременност.

Серина дари съпруга си Алексис Оханян с дъщеря през септември миналата година. Малко след това двамата размениха брачни обети на пищна церемония. И така личният живот на 36-годишната тенисистка взе абсолютен превес върху спортната й кариера.

Въпреки че има сериозни колебания относно това дали ще успее да се завърне на корта, Серина е категорична, че все още не смята да се пенсионира. Намеренията й отново да се върне в професионалния спорт, а след това да роди второ дете на Алексис. Още изповеди очакваме в епизодите на "Being Serena", пише Daily Mail.