Сякаш лятото не ни беше достатъчно горещо, че Салма Хайек рязко вдигна градусите с още няколко. Звездата сподели своя снимка от почивката си в Гърция, на която пие кафе по бански, и веднага събра хиляди харесвания и коментари.

Салма Хайек, снимките й без грим и малките трикове, с които изглежда толкова добре

Салма Хайек - откровена пред 15 милиона последователи

Колко естествена е красотата й

От няколко дни актрисата и съпругът й Франсоа-Анри Пино са в южната ни съседка. А 53-годишната Салма позира с тъмен бански на ярко синя маса край басейна. Стената за нея пък е съвършеният фон за красотата ѝ.

Личи си, че ваканцията е повече от приятна, а Хайек изглежда напълно отпочинала. Косата ѝ е прибрана на кок, грим по лицето й няма, а големите черни слънчеви очила са задължителен аксесоар. Un cafecito, пише актрисата, което означава "малко кафе".

View this post on Instagram

on

Цялата композиция е лежерно красива. Както близката приятелка на Хайек Ева Лонгория написа в коментарите -  "Красиво!"

Въпреки че на тази снимка Хайек не е с предпазна маска (все пак пие кафе), на друга снимка от почивката виждаме, че тя и съпругът ѝ спазват мерките за безопасност и носят задължителните маски.

View this post on Instagram

on

Те обаче не са способни да ги спрат да изразяват любовта си и да се целуват, дори през тях. "Любов по времето на корона", пише актрисата за романтичния момент.

Салма Хайек и защо всички я харесват без грим

Защо всички харесват Салма Хайек без грим

Когато естествената красота няма нужда от подобрения