"Господин Робот" го направи разпознаваемо лице, а "Бохемска рапсодия" го вкара в листата на първокласните актьори на Холивуд. Рами Малек няма какво повече да желае - освен още нови роли и... някои бивши негови съученици да забравят тийнейджърските им години заедно.

Това разбираме от участието на Рейчъл Билсън в подкаста на Дакс Шепърд Arm Chair Expert. Там 39-годишната актриса разказва, че е била съученичка с Малек в гимназията Notre Dame в Лос Анджелис. "Бяхме в една компания и добри приятели."

В последствие пътищата им се разделят, но след излизането на "Бохемска рапсодия" Билсън решава да сподели тяхна обща снимка в профила си в Instagram. Фотографията ги е показвала по време на пътуването им до Ню Йорк и е била доста "шантава" и "забавна" по думите й.

Снимка 409614

Източник: GettyImages

След публикацията Билсън е получила лично съобщение от Малек, което гласяло: "Ще съм ти благодарен да изтриеш това. Държа личния си живот далеч от обществеността."

Актрисата от "Ориндж Каунти" признава, че се е почувствала неудобно и късно е осъзнала, че е трябвало да подбере кадъра по-добре. Малко след това Рами получава Оскар за ролята си на Фреди Меркюри.