За никого не е тайна, че родителите на Кейт Мидълтън имат важна роля в живота й. Въпреки че е част от кралския двор, тя предпочита да възпитава децата си не само според протокола, а според принципите, които тя и семейството й изповядват.

Затова Шарлот, Джордж и Луис доста често са на гости при баба и дядо, а, според някои, хлапетата прекарват повече време с Каръл и Майкъл Мидълтън, отколкото с Чарлз и Камила.

Но майката на Кейт е любимка не само на внуците си, но и на зет си. Според кралски експерти, Каръл оказва сериозна подкрепа и има голямо влияние върху кралската двойка, особено покрай последните събития, свързани с напускането на принц Хари и Меган Маркъл.

Снимка 393104

Източник: GettyImages

Херцогинята на Кеймбридж редовно се обръща към майка си за съвет и подкрепа, защото я приема за най-големия авторитет в живота си. А след Мегзит напрежението върху Уилям и Кейт е още по-голямо и те имат още по-силна нужда от сериозна опора в лицето на Каръл, пише The Sun.

Тя не само се грижи за децата, когато родителите им са заети, но и се грижи за тях самите и за това да се почувстват по-добре. А принц Уилям разпознава в нея жена, която много прилича на принцеса Даяна.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и забавленията на херцога и херцогинята

Уилям и Кейт си ближат сладоледа

По детски сладки

Именно затова той също търси нейната подкрепа и говори открито за мислите и чувствата си. Освен това, Каръл и Майкъл Мидълтън помагат на херцога да остане здраво стъпил на земята, защото са неговата връзка с живота извън кралския двор.