Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011 г., имат три деца, кралски титли и доста натоварен график, изпълнен с разнообразни ангажименти в страната и чужбина. По тези причини ни е трудно да вярваме, че успяват да намерят време само за себе си, което да оползотворяват като двойка влюбени.

Оказва се обаче, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са намерили своя начин, по който да поддържат тръпката и емоцията във връзката си. И той е доста далеч от това, което първо ни идва наум.

И Уилям и Кейт, са маниаци на тема спорт. Те се хранят здравословно и тренират редовно. При всяка удобна възможност двамата или са на трибуните на някой тенис турнир, или са един срещу друг... на тенис корта.

Снимка 464424

Източник: GettyImages

Именно тенисът е любимият спорт на Мидълтън, а страстта към него тя успя да предаде и на децата си. Най-големият - Джордж, редовно посещава тренировки заедно с майка си и вече е имал срещи с не една и две тенис величия, пише Express.

Снимка 456534

Източник: GettyImages

Любимият противник на Кейт пък е собственият й съпруг. Принц Уилям наскоро призна, че тенисът е единственият спорт, в който просто няма как да победи жена си. А явно доста пъти се е опитвал...

Кралица Елизабет Втора, принц Уилям и признанието, което получи след напускането на принц Хари

Кралицата награди Уилям след напускането на Хари

Достоен внук на баба си

И въпреки че играят за забавление и за спорта, Кейт винаги излиза с голям хъс за победа срещу Уилям. А този състезателен дух и желанието да бъдеш най-добър със сигурност е от полза за бъдещата двойка начело на кралския двор, но може би понякога става и повод за неразбирателства между съпрузите.