В началото на месеца разбрахме, че последният, пети подред, брак на Памела Андерсън е завършил с провал едва 12 дни след началото му. Така и нямахме възможност да видим блондинката и доста по-възрастния от нея Джон Питърс в ролята на съпруг и съпруга, но очевидно още дълго ще се говори за тях.

Скоро след новината за раздялата се появи и друга - че филмовият магнат е погасил голям дълг на името на Андерсън непосредствено преди двамата да се разделят. Става дума за сума над 200 хиляди долара.

Това призна самият Питърс пред медии, заявявайки, че тя не е имала никаква възможност да погаси големите си задължения. А той, като любящ съпруг, е решил да го направи като жест към нея и ето какво получава в замяна...

От екипа на звездата от "Спасители на плажа" категорично отрекоха твърдението му. Андерсън няма намерение да влиза в обяснителен режим, както бившият й съпруг видимо иска, пише Fox News.

Памела Андерсън, Джон Питърс и раздялата след 12 дни брак

12 дни брак и Памела Андерсън е отново свободна

Не се научи тази жена май

Актрисата все пак първа започна с обвиненията, определяйки Питърс като прекалено контролиращ и властен, а връзката им - като "голяма грешка". Повече от ясно е, че двамата не са се разделили с особени добри чувства един към друг.