В последно време Никол Шерцингер не само тренира усилено, но и не пропуска възможност да се появи по бански, за да ни покаже какво е постигнала. Безспорно, на някои кадри изглежда доста по-пълничка, а на други - секси и стегната.

Знаем, че всичко е въпрос на гледна точка, затова и не сме тръгнали да виним Никол, че не изглежда перфектно по всички стандарти.

Поздравяваме я за спортните усилия и акцентираме върху мястото, което избра за поредната си почивка.

Между Шерцингер и морето (и океана) има една силна връзка, която никой не може да наруши. Все пак, тя е родена в Хавай и пристрастията й към островите не са никак случайни. Затова не се изненадваме, че отново я виждаме край бреговете на италианския остров Капри.

Преди две години родният тенисист и изпълнителката бяха уловени от папараци на яхта и на брега, отново на същото място. Тогава влюбените се отдадоха за съвместни тренировки, масажи и много любовни жестове.

Този път обаче, Никол не е с Григор Димитров, а с приятели. Тя се забавлява не по-малко в предимно женската си компания, позирайки за провокативни снимки с изрязан жълт бански.

Никол Шерцингер, Серина Уилямс и едно признание

Признанието на Никол Шерцингер за Серина Уилямс

Какъв е поводът

И просто няма как да не свържем поредната сингъл почивка на изпълнителката с факта, че отдавна не сме ги виждали заедно с Григор. Димитров поне в момента си има оправдание - тенис турнир в Лондон.