Благодарение на засиленото си присъствие в социалните мрежи, Никол Шерцингер и Том Евънс успяха да се превърнат в една от светските двойки на годината. В последните месеци се нагледахме на десетки снимки на влюбените гълъбчета, които през изминалия уикенд имаха повод за празнуване.

"Честита годишнина, любов моя. Кой би предполагал, че целият ми живот ще се промени преди една година. Ти си отговорът на моите молитви. Обичам те толкова много", написа Никол под снимка с любимия си Том.

Двамата позират на фона на красив басейн и морски пейзаж в далечината и очевидно са решили да си откраднат още малко слънчеви мигове по повод празника на любовта си.

Последваха още няколко снимки на двойката, с които отново ни демонстрират колко добре изглеждат по бански, както и колко забавни селфита могат да си правят.

Очевидно Никол и Том се забавляват страхотно в компанията един на друг и изглеждат в пълен синхрон. А ние само можем да им пожелаем още много години любов като тази, която изпитват и демонстрират сега.