Вече оставаме с впечатлението, че всички са на почивка (само ние не). Добре де, не е точно така, но почти няма ден без някоя известна личност да сподели какви ги върши през ваканцията си. Ред е на Уил Смит, а неговото лято е наистина лудо.

Лудото лято на Христиана Парова

Лудото лято на Христиана Парова

Секси на плажа

Преди около седмица Смит приключи снимките за Gemini Man, който трябва да видим по кината в края на 2019 г. Това е и причината да се отдаде на почивка с цялото семейство, което включва Джейда, Джейдън, Уилоу и Трей Смит

Първото семейно приключение беше всички да се гмуркат с необходимата за това екипировка, разбира се. И ако преди самото гмуркане Джейдън, Уилоу и Трей не са особено развълнувани от идеята на баща им, то след това нещата се променят коренно. 

И за да запази авантюристичния си характер, Уил Смит решава да разходи семейството си по действащ вулкан, който се намира на остров Вулкано, край Италия. И както шеговито казва Смит: "Правим го, защото сме гангстери." 

А както виждаме от снимката на Трей Смит, кратерът на вулкана е доста впечатляващ. 

Джейда Пинкет Смит обаче не е много ентусиазирана от това, че съпругът ѝ постоянно се занимава с профила си в Instagram и иска да трупа последователи, които между другото са вече почти 20 милиона. Тя шеговито намеква на Уил Смит, че трябва да го изтрие, но той категорично отхвърля тази идея.