Анджелина Джоли засне една по-различна фотосесия за списание Elle. Aктрисата позира пред обектива в компанията на двете си биологични дъщери - Вивиан и Шайло. Освен да демонстрира лични моменти, холивудската звезда сподели и какви съвети дава на хлапетата.

За звездата от "Лара Крофт" от съществено значение е дъщерите й да растат както силни жени, борещи се за своята независимост и за тази на хората около тях. От години Джоли е борец за правата на бедните и онеправданите. Именно в този дух възпитава и наследниците си.

Снимка 339320

Източник: Elle

Анджелина повтаря на дъщерите си, че това, което ги различава от останалите, е какво са говори да направят за другите. А не новата им рокля, например. 

"Намери кой си, и за какво се бориш. Застани твърдо зад него и позволи и на другите да имат тази възможност", разсъждава актрисата.Ття гледа не само към бъдещето, но и към миналото.

Снимка 339319

Източник: Elle

Затова и смята, че всички тези усилия, които много борбени жени са полагали през вековете, за да има равенство между половете, не трябва да отиват на вятъра. Просто трябва мисията да се продължи от бъдещите поколения.