Pornhub е сред хегемоните в порно индустрията, като едва ли има човек, който да не е посещавал сайта поне веднъж. Или да не е чувал за него поне.

Pornhub, трафикът на сайта през 2022 г. и какво е било най-търсено и гледано

Коя страна е шампион по гледане на порно за 2022 г.

И коя е била най-търсената порно актриса

Може и да е един от най-големите и посещавани порно сайтове, но и тук не всичко е безоблачно. С документалния филм Money Shot: The Pornhub, Netflix ще се опитат не само да разкажат историята за успеха на сайта за възрастни, но и някои от най-големите проблеми пред него.

Ще бъдат включени интервюта с актьори, активисти и бивши служители на Pornhub. По-специално внимание ще бъде обърнато и на фундаменталното решение на сайта да промени индустрията за възрастни, позволявайки еротичното съдържание да достига до всеки един човек по света. Защото именно сайтът помогна на порно индустрията да се превърне в бизнес за милиарди. 

Money Shot: The Pornhub Story ще ни покаже и един от най-големите проблеми, пред които Pornhub се изправя - обвиненията, че са публикували видеа без знанието замесените в тях, пише Variety.

Това довежда до борбата на активисти срещу сайта с цел да защитят жертвите на секс трафик. Което се отразява и на съдържанието на сайта, и на трафика му. 

Money Shot: The Pornhub Story е в Netflix от 15 март