В събота, 23 февруари, принц Хари и Меган Маркъл пристигнаха на официално посещение в Мароко. Тридневната им визита вече е към своя край, а програмата им за уикенда бе доста натоварена с редица срещи. Това бе и последният им общ ангажимент преди раждането на първото им дете.

Въпреки че вече е в напреднала бременност, херцогинята на Съсекс демонстрира доста добро настроение и дори може да заключим, че толкова спокойни и щастливи не сме ги виждали с Хари от доста време. Може би пък кратката им раздяла заради пътуването на Меган до САЩ е повлияла положително на връзката им.

Снимка 408853

Източник: GettyImages

Херцогът и херцогинята пристигнаха на летището в Казабланка, където ги посрещна английският посланик в Мароко. Съпрузите първо посетиха столицата Рабат. Вчера бе ден за планинска разходка до девическо училище, където се запознаха с проблемите в образованието и работата на неправителствени организации, пише People.

Снимка 408836

Източник: GettyImages

Хари и Меган посетиха и местно училище, където си поприказваха с учители и ученици, а съботната вечер бе запазена за официален прием в британското посолство. Бъдещата майка се сдоби и с традиционна татуировка с къна върху ръката си, каквито местните правя на бременните за здраве и щастие на нея и бебето. Последният ангажимент на кралската двойка пък включваше посещение в спортен център в конна база.

Снимка 408845

Източник: GettyImages

Няма как да пропуснем и тоалетите на Маркъл, които тя смени неведнъж. За всяко посещение - различен. Началото на тридневното ревю даде с червената рокля с паднали рамене на Valentino, чиито цвят кореспондира с флага на Мароко. Меган не пропусна и любимата си визия - черен панталон и сако, съчетани с ниски обувки. 

Снимка 408834

Източник: GettyImages

Същото сако херцогинята комбинира и с бяла риза, панталон и обувки Manolo Blahnik за друг ангажимент. Красива рокля на Dior, съчетана бляскави обувки и още по-бляскави диамантени обеци бе изборът на Маркъл за официалния прием.

Снимка 408839

Източник: GettyImages

Още две спортно-елегантни визии пък херцогинята смени до края на посещението в Мароко, което завърши с облекло, подходящо за конна база.

Снимка 408862

Източник: GettyImages

Няма как да пропуснем и разкроената черна рокля с голи рамене, комбинирана с бяло сако. Само можем да си представяме с колко багаж Маркъл е тръгнала за тези три дни...