През май месец стана ясно, че Меган Фокс и съпругът ѝ Брайън Остин Грийн вече не са заедно. Очевидно всеки един от двамата бързо е успял да преодолее раздялата, защото малко след това се появи информация, че Меган Фокс излиза с рапъра Machine Gun Kelly, а междувременно бившият ѝ съпруг се утешава в прегръдките на красавицата Тина Луис.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и новото гадже на актрисата

Това ли е новото гадже на Меган Фокс

Старата любов се забравя с... нова

Сега Меган Фокс и настоящата ѝ половинка Machine Gun Kelly зарадваха феновете си с първото си съвместно интервю. Те участваха в подкаста на Лала Кент и Рандал Емет Give Them Lala ... With Randall. Рандал е и режисьор на филма Midnight in the Swichgrass, където участват актрисата и рапъра.

Оказва се, че Меган и Колсън Бейкър (познат като Machine Gun Kelly) се запознават именно по време на снимките на филма. Актрисата не се притеснява да разкрие, че любовта помежду им пламва още от първия поглед, допълват от USA Today.

"Още след първата среща разбрах, че двамата се половинките на една душа. Почувствах нещо, което до този момент не бях изпитвала", казва актрисата. Тя допълва, че нито за миг не е искала да крие чувствата си и затова веднага е признала на рапъра както изпитва към него.

За нейна радост привличането им е било взаимно и двамата бързо започват връзката си. Machine Gun Kelly също не крие, че веднага е бил привлечен от Меган, която според него има най-красивите очи, които някога е виждал.

Брайън Остин Грийн, Тина Луис  и какво се случва след раздялата му с Меган Фокс

С тази жена ли Брайън Остин Грийн замени Меган Фокс

Около актьора определено се случват много неща

"Стоях с часове пред караваната си, за да изчакам Меган и двамата да тръгнем заедно към снимачната площадка", признава още рапърът.

Machine Gun Kelly, Меган Фокс и има ли актрисата най-красивите стъпала

Какво мисли новото гадже на Меган Фокс за... ходилата ѝ

Machine Gun Kelly и фетишите му