Матю Пери реши да последва примера на своята приятелка и колежка Дженифър Анистън и да си направи профил в Instagram. Само за няколко дни, в които актьорът е част от голямото семейство на социалната мрежа, той вече има близо 5 милиона последователи. 

"Приятели" и 19 от най-известните гостуващи звезди в сериала

Най-известните гостуващи звезди в "Приятели"

От Брад Пит до Джулия Робъртс

Една от първите снимки, които Матю Пери сподели е общ кадър на него и Барак Обама.

"Да, това е Барак Обама и да, той се смее на някоя от простотиите, които тъкмо излязоха от устата ми", пише актьорът под снимката.

Очаровани от решението му да си направи профил, някои от звездите от "Приятели" решиха да го поздравят за стъпката, която е предприел. Лиса Кудроу сподели стар кадър с Матю Пери, като написа, че не може да повярва на очите си. 

Дженифър Анистън също не пропусна факта да отбележи "голямото събитие", като освен тяхна обща снимка, шеговито добави в коментара си под нея, че не може да повярва, че Матю е последният от групичката им, който си прави профил в Instagram, особено като се има предвид работата му (закачка с една от сериите на "Приятели", в която Рейчъл и Моника загубиха една игра, защото нямаха представа какво точно работи Чандлър).

От своя страна Матю Пери пък започна активно да използва профила си, като не забрави да поздрави Дженифър Анистън за рождения ѝ ден с тяхна обща снимка.