Като фенове на новозеландската певица Lorde често отваряме профила ѝ в Instagram, за да следим какво се случва с живота и кариерата ѝ.

Lorde и провокативната обложка на бъдещия й албум Solar Power

Най-провокативната снимка на Lorde

И ще бъде обложката на новия й албум

Там обаче от няколко месеца стоят само три снимки - на две, от които тя дори не присъства. Третата е провокативната обложка на новия ѝ албум Solar Power, която показва певицата, снимана отдолу, сякаш да прескача камерата без бельо.

Още през юни, когато снимката се появи в профила ѝ, незабавно влезе в заглавията на редица медии. Lorde никога не е страняла от провокативността и го доказва за пореден път. Обикновено обаче го прави с музика.

Сега новозеландската певица отново успя да развълнува феновете си, след като им показа точно колко секси изглежда в червен бански на плажа и то без грим. Тя документира част от почивката си в Instagram Live. Някои от почитателите ѝ обаче побързаха да направят скрийншотове от видеото, които разпространиха, за радост на всички, които бяха пропуснали.

"Lorde беше на живо за пръв път от четири години", пишат феновете ѝ, като обръщат внимание и на факта, че по време на Instagram Live певицата не е сама. Ясно се вижда, че компания ѝ прави някакъв мъж, но не става ясно дали това е приятел, или нещо повече.