Тя е една от най-известните жени в Русия. Телевизионна водеща и една от най-богатите дами в страната, 35-годишната Ксения Собчак е достатъчно дръзка, за да се изправи срещу Владимир Путин и да обяви, че ще се кандидатира за президент на изборите догодина. 

Най-богатите руски красавици (ВИДЕО)

Най-богатите руски красавици (ВИДЕО)

Това са петте най-заможни жени в Русия

Ксения Собчак признава, че подкрепя опозиционния лидер Алексей Навални. Тя е дъщеря на покойния кмет на Санкт Петербург - Анатолий Собчак.

Именно той през 90-те години назначи малко известния тогава бивш агент на КГБ Путин в кметската управа на града, припомнят световните агенции. 

Публикация, споделена от Ксения Собчак (@xenia_sobchak) на

Собчак е виден активист и критик на Путин. Тя е участвала в най-големите протести срещу него и е меко казано популярна сред хората.

Славата на Собчак идва, още когато е на крехката възраст от 16 години. През 1998 г. 17-годишната Ксения е свързвана в интимна връзка с 43-годишния бизнесмен Умар Джабраилов.

Снимка 318785

Източник: EPA/БГНЕС

Блондинката има много добро образование. Тя е актриса, телевизионна водеща, журналист и редактор. Владее три езика - английски, френски и испански. Автор е на няколко книги. На всичкото отгоре е и много красива. 

Собчак е зодия Скорпион. Омъжена е за актьора Максим Виторган, с когото имат син Платон.