Сестрите Ким и Кортни Кардашиян отпразнуваха подобаващо Националния ден на братята и сестрите, който се отбелязва в САЩ на 10 април. Двете заминаха на луксозна ваканция, за която избраха островите Turks & Caicos, в близост до Бахамите.

И както подобава на едни риалити и Instagram звезди, сестрите увековечиха и споделиха най-интересните моменти от почивката си. Очаквано, акцентът не е толкова върху плажните им занимания, колкото върху телата им.

Ким Кардашиян за пореден път демонстрира стегнати форми и резултата от изтощителните тренировки и хранителния режим, на който се подложи в последните месеци. Сега тя без притеснение позира отново по бански. Да се надяваме и без Photoshop...

Сестра й Кортни също не й отстъпва по фигура, като дори някои смятат, че е по-секси версията на Ким. Въпрос на вкус, разбира се.

Но няма спор, че звездните сестри успяха да вдигнат градуса на настроение сред всички свои последователи в социалните мрежи (общо са над 160 милиона).

Е, където са Кардашиян, няма как да се мине и без скандал. В този случаи Ким и Кортни бяха нападнати, защото докато те си релаксират на далечен остров, покрай сестра им Клоуи се разрази жестока драма. Третата Кардашиян е в напреднала бременност, а бъдещият татко бе изловен с друга.