Керъл и Джеймс Мидълтън определено могат да се гордеят с трите си деца. Както и с добрите си отношения с крал Чарлз, който ги покани на тържествената си коронация на 6 май. Родителите на Кейт Мидълтън обаче минаха и през не много приятен момент.

Крал Чарлз и поканата към цялото семейство на Кейт Мидълтън за коронацията

Специалното отношение на Чарлз към Кейт Мидълтън

Едни добри семейни отношения

Компанията им за парти аксесоари Party Pieces беше продадена на предприемача Джеймс Синклер, който притежава една от най-старите компании за сладолед във Великобритания The Rossi Ice Cream, съобщават от Sky News.

Не е ясно кога точно се е състояла сделката, но като част от причините за нея е неблагоприятното влияние на пандемията върху продажбите на Party Pieces, което я докарало почти до фалит. Информацията сочи, че компанията на семейство Мидълтън е продадена без част от задълженията си.

Party Pieces е основана през 1987 г. от Керъл и Джеймс Мидълтън, а идеята за нея е провокирана от малката Кейт. Керъл опитва да организира петия й рожден ден, когато забелязва, че не може да намери оригинални и различни аксесоари за партито.

След продажбата на компанията 68-годишната Керъл и 73-годишният Джеймс Мидълтън ще могат да се съсредоточат основно върху внуците си: трите деца на Кейт принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, и трите деца на Пипа Артър, Грейс и Роуз.