Атаките на терористичната групировка "Хамас" срещу мирни жители накараха мнозина да изразят подкрепата си за Израел. Сред тях са и редица известни личности, които заявиха своята позиция чрез профилите си в социалните мрежи, където имат милиони последователи.

Гал Гадот и позицията ѝ за случващото се в Израел

Позицията на Гал Гадот за случващото се в Израел

Ето какво написа актрисата

Кайли Дженър също не остана безучастна към случващото се и публикува в Instagram стори флага на Израел с надпис "Сега и винаги ние стоим зад хората в Израел". По-интересно е, че тази история бе изтрита скоро след това, но вече беше късно и коментарите не закъсняха.

Някои потребители заявиха, че не е било добра идея да изразява подкрепата си по този начин, защото вероятно въобще не знае какво точно се случва в Израел, а просто иска да е част от вълната в социалните мрежи и търси внимание.

А публикуването и последвалото изтриване на снимката е още по-голяма грешката, защото ако наистина иска да изкаже тази своя позиция не трябва след това да се отмята от нея, независимо какво мнения ще събере.

Защо Миа Халифа подкрепя Хамас в конфликта с Израел

Защо Миа Халифа е на страната на Хамас, а не на Израел

Родената в Ливан бивша порно звезда има мнение по въпроса

Според сайта Social Blade Кайли Дженър е загуби близо милион от своите последователи в социалните мрежи след качването на въпросното стори. Но това не е толкова голяма загуба на фона на нейните над 399 милиона само в Instagram. Под последните й снимки пък се появиха десетки коментари с хаштаг "освободете Палестина", предава UNILAD.