Дъщерята на Синди Крауфорд - Кая Гербер, е на 18 години и стремително върви по стъпките на майка си, що се отнася до професионалната ѝ кариера. Тя е един от любимите модели на известни модни марки, между които Chanel, Givenchy, Valenino и други.

Кая Гербер, плажните забавления в Маями и разделени ли са с Пийт Дейвидсън

Кая намери заместник на Пийт

Ето с кого се гушка

Напоследък Кая Гербер е и сред най-обсъжданите известни личности, най-вече заради връзката ѝ с бившия годеник на Ариана Гранде - Пийт Дейвидсън. Преди две седмици обаче Кая беше забелязана на плажа в компанията на друг младеж, с когото открито разменяше ласки. В Instagram тя сподели кадър от хотелската стая, на който е само по бански и прегръща 27-годишния актьор Томи Дофман. 

Няколко седмици след тези снимки кая озадачи феновете си с друг кадър, който публикува в историята си в Instagram. Тя позира с леко изпъкнало коремче, докато е закрила лицето си с книга. Книгата обаче е не каква да е, а със заглавие "The One Minute Mother" ("Майка за една минута") на Спенсър Джонсън. Под снимката пък Кая е написала "Вниквам в това".

Снимка 464245

Източник: Instagram / kaiagerber

Няма как след тази провокативна снимка да не се запитаме, наистина ли е бременна Кая Гербер. Другият още по-интересен въпрос е, ако е бременна, то тогава кой ли е бащата?

Jimmy Choo and Kaia, Кая Гербер и колекцията й луксозни обувки за Jimmy Choo

В обувките на Кая Гербер

Елегантни, но практични модели