На 31 декември 2021 г. Кание Уест, който държи вече да го наричан Йе, се запозна с актрисата Джулия Фокс по време на новогодишно парти в Маями. Четири дни по-късно двамата вечерят в популярния италиански ресторант Carbone в Ню Йорк.

Кание Уест, Джулия Фокс, срещата на двамата и гаджета ли са

Това ли е новата любов на Кание

Коя е Джулия Фокс

От тази вечеря са и снимките на Йе и Джулия, които изглеждат доста интимни и карат мнозина да се питат това ли е новата светска двойка.

Ето че 31-годишната актриса реши от първо лице да отговори на този въпрос с... есе за списание Interview. В него тя разказва за запознанството си с рапъра, за вечерята им и за пълния гардероб с дрехи, при който я води той малко по-късно.

"Почувствах се като истинска Пепеляшка", пише Фокс, след което разбираме обаче, че преображението й и интимните снимки с Йе са част от фотосесия за списание Interview. Тя обаче настоява, че това е тяхната "втора среща".

"Кой прави подобно нещо за някого на втора среща? Или на която и да е среща?", пише Джулия и допълва, че не знае до къде може да стигнат отношенията им. Ние няма да даваме прогнози, само ще кажем, че на снимките тя доста напомня на Ким Кардашиян. Случайност?