Докато папараци и светски фотографи преследват принц Хари и Мегън Маркъл, за да разберат как прекарват летните дни, пиар службата на двореца на Швеция се грижи да осведомява обществеността за това какво прави кралското семейство и как прекарва ваканцията си.

Снимка 374262

Източник: The Royal Court of Sweden

Тези дни излязоха официални снимки от почивката на престолонаследничката принцеса Виктория, съпруга й Даниел и двете им деца - Естеле и Оскар. Те отдъхват в лятната резиденция на шведските монарси "Солиден" на остров Йоланд в Балтийско море.

На други снимки в рустикален стил присъстват и крал Карл XVI Густав и съпругата му кралица Силвия, заедно със семейството на Виктория. Разходки в гората и плаване с яхта са сред останалите забавления на тази част от кралското семейство.

Снимка 374260

Източник: The Royal Court of Sweden

Очевидно пиар службата на двореца държи да представи цялата фамилия в позитивна и почти идилична светлина, защото публикува и снимка на другите две деца на краля и кралицата. Семейните им снимки от лятната ваканция сякаш са реклама на едно здраво традиционно семейство.

Снимка 374261

Източник: The Royal Court of Sweden

Принц Карл Филип позира със съпругата си София и двете им деца в шведските гори, докато третото дете на Карл XVI Густав и Силвия - принцеса Маделейне и семейство й също изглеждат идилично, макар новината за преместването им САЩ да е известна на всички.

Шведската принцеса се мести в САЩ

Шведската принцеса се мести в САЩ

Семейството й променя живота си