Преди да се кандидатира и да спечели изборите за президент, Доналд Тръмп бе популярен като крупен бизнесмен и инвеститор със завидно състояние и солиден брой имоти. А това негово финансово положение се е променило само към по-добро.

Разбира се, най-облагодетелствани от него са двете дъщери на Доналд Тръмп. Иванка е с 12 години по-голяма от сестра си Тифани, в момента тя е в ролята на съветник на баща се, но на нас (а май и на целия свят) ни е трудно да я възприемем като нещо различно от разглезената дъщеря на един милиардер. 

Въпреки че Иванка и Тифани са доста различни, те имат един общ талант - умеят да харчат с лекота милионите на баща си

Снимка 433748

Източник: GettyImages

Колкото и странно да ни звучи, по-голямата дъщеря на американския президент е похарчила най-много пари не за дрехи и обувки, а за произведения на изкуството.

Домът й е пълен с картини и скулптури на обща стойност около 25 милиона долара, повечето от които са закупени с парите на тати. А сред тях се отличава картина, направена от вече употребявани дъвки, както и други нестандартни артистични хрумвания, които струват цяло състояние.

Като споменахме дома на Иванка Тръмп, в който тя живее със съпруга си Джаред Къшнър, той всъщност не е техен, а е под наем - цели 15 хиляди долара на месец

Снимка 433749

Източник: GettyImages

Съпрузите инвестират сериозна сума и в образованието на дъщеря си Арабела. Годишната такса за училището й е около 26 хиляди долара и се покачва с всяка следваща година.

Разбира се, няма как да пропуснем и гардероба на Иванка, който също си е цяло състояние. Неведнъж сме я виждали с бижута за хиляди долари, като рекордът й е златна гривна за 10 000 долара.

Само за срещите на върха на Г-20 дъщерята на американския президент подбра тоалети на стойност над 12 хиляди долара. А гардеробът й за президентското посещение във Великобритания наскоро се оценява на над 20 хиляди долара.

Снимка 433750

Източник: GettyImages

Иванка обича да харчи големи суми и за ваканции, особено когато те включват каране на ски - като 330 хиляди долара, похарчени в Аспен. А преди години двамата с Джаред Къшнър пръснаха повече от 50 хиляди долара за почивка в Доминиканската република, пише The Richest.

И докато за начина на живот на Иванка Тръмп знаем доста подробности, за този на по-малката й сестра Тифани имаме много по-ограничена информация. Тя е отгледана от бившата съпруга на американския президент Марла Мейпълс, а той се е погрижил нищо да не й липсва. Все пак, животът й е далеч по-малко разточителен.

Снимка 433751

Източник: GettyImages

Днес Тифани е на 25 години и има състояние от 10 милиона долара. Това може да ни звучи много, но не и в сравнение с богатството на Иванка от 300 милиона долара. По-голямата част от милионите по-малката дъщеря на Доналд Тръмп харчи само и единствено за себе си.

Тя има много богати и известни приятели, с които животът й е безкраен купон. Пътувания, луксозни заведения и всичко, за което едно момиче на нейните години може да си мечтае.

Иванка Тръмп, #UnwantedIvanka и защо всички се подиграват на дъщерята на американския президент

Когато Иванка Тръмп е излишна

Отново стана любим герой в интернет

Тифани се среща с настоящото си гадже на поредната си ваканция - в Гърция. А преди години й се е налагало да си записва среща при баща си, за да му иска джобни пари.