Ирина Шейк и Брадли Купър вече от няколко месеца не са заедно. Двамата обаче продължават да си поделят родителските грижи за малката им дъщеричка, като се опитват да организират графиците си така, че да да се справят с работните си ангажименти и никой от родителите да не е ощетен от невъзможността да гледа малката.

Въпреки различните слухове за връзката на Брадли Купър с различни жени - от Лейди Гага до Лора Дърн, актьорът всъщност се е посветил основно на работата и бащинството, и гледа всяка свободна минута да прекара с дъщеря си.

Доказателство за това са и последните снимки на Брадли Купър с малката Леа де Сен Шейк Купър по улиците на Ню Йорк. Докато актьорът се грижи за дъщеричката им, Ирина Шейк пък използва възможността да се забавлява по женски.

Моделът качи снимка в профила си в Instagram, на която я виждаме по халат да пие шампанско в компанията на друга нейна колежка - Ан Ви. Текстът под снимката гласи: "Рускини" и по всичко личи, че двете момичета искрено се радват на компанията си и си прекарват чудесно.