Последните седмици Ирина Шейк беше едно от главните действащи лица в поредица от бляскави модни събития.

Наоми Кембъл, Ирина Шейк, Емили Ратайковски, Дуа Липа и другите звезди на ревюто на Versace

Ирина Шейк и Емили Ратайковски - секси във Versace

Дуа Липа и Наоми Кембъл - също

Моделът вече си у дома в Ню Йорк и прекарва цялото си свободно време с дъщеря си Леа, за да компенсират времето, в което са били разделени.

Явно красивата рускиня е липсвала не само на Леа, а и на папараците в града, които обичат да снимат 35-годишната Шейк и дъщеря ѝ, докато се разхождат из улиците на Ню Йорк.

На първите им снимки след дългата раздяла виждаме Шейк да носи Леа на ръце, вместо както обикновено да я бута в количка. Двете са облечи контрастно - докато Шейк е изцяло в есенно черно облекло, четиригодишната Лея е с ефирна бежова рокля без ръкави.

Не можем да кажем категорично на кого повече прилича порасналата Леа, защото определено е наследила красивите гени и на двамата си родители.

Ирина Шейк, Брадли Купър и какво мисли моделът за споделеното родителство

Ирина, която може да се справя без мъже

Какво има да каже за Брадли Купър

По време на продължителното отсъствие на майка й Леа е била с известния си баща, 46-годишния Брадли Купър. Актьорът обича дъщеря си и винаги с удоволствие се грижи за нея, когато Ирина има ангажименти, припомня Spletnik. Шейк нарича Купър много грижовен баща и отбелязва, че се справя отлично със задълженията си.