Ако някой случайно е пропуснал, сезонът на банските официално настъпи. Това може и да не важи за нашите географски ширини, но има места по света, където вече е наистина топло. Дотолкова, че човек може спокойно да захвърли дрехите и да се излежава лежерно под слънчевите лъчи.

Секси снимките на Хайди Клум по бански

Хайди Клум - отново секси и отново по бански

Провокация след провокация

Точно това и правят голяма част от знаменитостите. Те вече са извадили от гардероба своите бански, изрязани рокли и всякакви плажни принадлежности и празнуват промяната във времето.

Хайди Клум не прави изключение. И явно дотолкова няма търпение да се възползва от топлината на слънцето, че се подлага на лъчите му, носейки единствено чифт малки кафяви бикини и... нищо друго.

Така супермоделът постави началото на седмицата - споделяйки с милионите си последователи в Instagram няколко снимки oт релаксиращия си следобед, прекаран на слънце.

В тях виждаме Хайди, която е полегнала небрежно някъде сред природата. Единственото допълнение към оскъдният ѝ бански са няколкото златни бижута и слънчевите очила. И, разбира се, дългата руса коса, спусната свободно през раменете и разположена стратегически така, че да покрие разголената ѝ гръд.

".... и това беше понеделник", написа просто моделът към публикацията.

Постът на Хайди се появи само няколко минути преди тя да сподели и любопитно видео, в което отново позира по бански, но вече съвсем не само за удоволствие, пише InStyle.

Клипът показва професионалната подготовката на Хайди за премиерата на предстоящия игрален филм на Дисни "Малката русалка". В него звездата танцува щастливо в двора на дома си, облечена в бяло-червен бански костюм, преди да се преоблече в зашеметяваща люлякова рокля на тема пеперуди.