Виждали сме Ева Лонгория в различни роли, но в тази на манекенка май не бяхме. Или поне не в последните години. А сега звездата от "Отчаяни съпруги" се осмели да се разходи по котешката пътечка едва три месеца след като стана майка за първи път.

Да, да фигурата й е далеч от моделските мерки, ще си кажем веднага. Но дали това е от особено значение, когато Лонгория излъчва самоувереност в големи дози?!

Снимка 381176

Източник: GettyImages

Нека всеки сам да прецени, а ние даваме малко допълнителна информация. Актрисата стана част от специално ревю на L'Oreal, по време на Седмицата на модата в Париж. Дефилето се проведе на открито, на фона на Сена. 

Снимка 381177

Източник: GettyImages

Лонгория си партнира на подиума с Черил Кол и Уини Уърхол. А красивата й рокля със стотици цветя и асиметрична форма бе допълнена от смел грим. Смел, почти колкото походката й. 

Ева Лонгория и бебето Сантяго

Ева Лонгория и бебето Сантяго

На няколко страхотни снимки

Честа практика е на ревюта да се кани гост-звезда, която да се слива с манекените на подиума. А, съдейки по поведението и усмивката на Ева, със сигурност ще иска тази привилегия все по-често. И ние нямаме против, разбира се.