Всички знаем Емили Ратайковски и начина, по който изглежда. Именно благодарение на него моделът има близо 20 милиона последователи в Instagram. А наскоро успя да материализира и тази своя популярност, създавайки собствена линия с бански костюми.

И кой може да представи по-добре моделите от самата Емили?! Да, виждали сме десетки нейни секси снимки, на които е само по бански. Но явно тази стратегия не постига желаните от нея резултати и сега Ратайковски променя правилата на играта.

В последните година-две моделите с наднормено за приетите стандарти тегло стават все по-актуални. Да, начело с Алши Греъм, но вече има още много като нея. И ги канят за реклама след реклама, дори и на бански. И Емили реши да стане част от тренда.

Вчера Ратайковски публикува няколко снимки зад кадър от заснемането на нова фотосесия за бранда й. Зад обектива е тя, а пред него - две дами с форми, които доста се различават от нейните. Въпреки това, изглеждат уверени в банските на Емрата.

Емили Ратайковски и във филм

Емили Ратайковски и във филм

Излиза в началото на есента

Разбира се, не липсват и критики към Емили и моделите, които е избрала. Но явно няма как да се хареса на всички, колкото и да се опитва.