Елза Патаки разкри подробности за връзката си с Крис Хемсуърт и трудностите, през които минават като семейство. 44-годишният модел сподели, че животът им не е толкова перфектен, колкото изглежда на хората в интервю за австралийското списание Body+Soul.

"Забавно е как ни смятат за идеалната двойка. И при нас обаче има върхове и спадове, всеки ден работим за връзката си. Това е постоянна работа и въобще не е толкова лесна," казва испанката. Двамата с Хемсуърт и трите им деца живеят в родната му Австралия.

Патаки споделя, че от 14-годишна се е запалила по тренировките и това да има здраво тяло. Тя казва, че често тренират заедно с Крис и че бременностите й са се отразили на формата й. "Спомням си, че не се чувствах много добре след раждането на Индия. Мислех, че всичко ще е по старому и ще продължа да тренирам, но не стана така."

Моделът признава, че майчинството й отнема много време, но то е най-важното за нея и не съжалява, че не е в Холивуд. "Докато растях, родителите ми не бяха около мен и това ми липсваше. Затова искам да го осигуря на децата си."

На финала на интервюто си Елза Патаки дава съвети за хората, които искат да тренират и отново набляга на това колко е важна физическата активност. "Искам тялото ми да остане младо и пълно с енергия. Искам да мога да яздя с дъщеря си и когато съм на 80."

Ето и съветите на модела: слушайте тялото си, не се насилвайте и се забавлявайте; тренирайте с приятели и не се притеснявайте да приемате хранителни добавки, ако е необходимо.